Wat?

Websites op maat

Voor wie?

Fundament All Media

Everybody’s got a story to tell. En elk verhaal is anders. Daarom bestaat er in onze ogen niet zoiets als een one size fits all-oplossing. Door het juiste ontwerp versterk je niet alleen je identiteit ten opzichte van anderen, maar zorg je er ook voor dat je verhaal het beste uit de verf komt. Wat je ook te bieden hebt, wij zorgen ervoor dat het zo aantrekkelijk en effectief mogelijk gepresenteerd wordt. Ontworpen in dienst van Fundament All Media.

Ga naar de website Ga naar de website

Wat?

Informatiedesign

Voor wie?

Diverse opdrachtgevers

Onze missie is om de wereld een duidelijkere en mooiere plek te maken door middel van beeld. Informatiedesign vinden wij een goed middel om dit doel te bereiken. Dit gaat verder dan simpelweg een plaatje met een praatje. Wij worden pas blij van visualisaties die informatie inzichtelijk maken, in een heldere beeldtaal. Van inzicht in je energieverbruik en het strikken van je veters tot het landen van een vliegtuig: goed informatiedesign brengt het dichterbij.

Wat?

Drukwerk

Voor wie?

Fundament All Media

Natuurlijk, het web is waar het gebeurt. Maar soms gaat er niks boven het kunnen vasthouden en uitdelen van je eigen boek, brochure of visitekaartje. Drukwerk is nog altijd een geliefd middel om dat beetje extra tastbaarheid en exclusiviteit aan je werk te geven. Gecombineerd met een sterke online aanwezigheid, kun je door middel van goed verzorgd drukwerk een onuitwisbare impressie achterlaten.

Wat?

uitgelicht - WeHelpen

Voor wie?

Fundament All Media

Op de website van WeHelpen worden mensen die wat hulp kunnen gebruiken gekoppeld aan mensen die graag een handje helpen. De site maakt het mogelijk om hulp te vragen en aan te bieden, maar ook om een hulpnetwerk van familie en vrienden op te zetten. Om dit op een laagdrempelige manier mogelijk te maken, hebben wij in dienst van Fundament All Media een vriendelijke en toegankelijke interface ontworpen. En dat werkt: WeHelpen is genomineerd voor Website van het Jaar 2013!

Ga naar de website Ga naar de website

Wat?

Logo's en Huisstijlen

Voor wie?

Diverse opdrachtgevers

Een goede indruk maken hangt in sterke mate af van je looks. Als je een belangrijke klant te woord staat, zul je ervoor zorgen dat je kleding goed zit en je haar in model. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Meestal zien die klanten niet jou het eerste, maar je logo, website of advertentie. Een goed verzorgde huisstijl is dan ook belangrijker dan een maatpak. De eerste indruk maak je meestal niet zelf, maar doet je belangrijkste ambassadeur dat voor je: je huisstijl.

Wat?

Uitgelicht - Vortex

Voor wie?

Fundament All Media

In zekere zin is Vortex ons eerste echte gezamenlijke project. Deze webapp van Radyus geeft inzicht in het verloop van advertentiecampagnes via onder andere facebook en google adwords. Wij hebben hier in dienst van Fundament All Media aan samengewerkt en onze cocktail van disciplines (webdesign, illustratie en informatiedesign) ingezet om dit op een heldere, frisse manier inzichtelijk te maken. Vanaf dat moment werden niet alleen de campagneresultaten duidelijk, maar ook de Stomp & De Vreede-formule.

Ga naar de website Ga naar de website

Wat?

Stramienwebsites

Voor wie?

Fundament All Media

Als je een grotere hoeveelheid projecten aan de man wilt brengen, wil je niet steeds opnieuw het wiel uitvinden. Het liefst heb je een pasklare oplossing, waarin ook nog eens je identiteit consequent naar voren komt. Daarom hebben wij voor projectontwikkelaars AM en Syntrus Achmea deze websitestramienen ontworpen, die ontwikkeld zijn door Fundament All Media. Om de websites op zoveel mogelijk apparaten te kunnen bekijken, zijn beide layouts tevens voorzien van een mobiele variant.

Ga naar de website Ga naar de website

Wat?

Uitgelicht - AM Community

Voor wie?

Fundament All Media

De online community van AM kun je zien als een buurtcafé, nog voordat de buurt er staat. Bewoners kunnen met elkaar en met de projectontwikkelaar in overleg treden, foto’s uitwisselen en elkaar leren kennen. Voor de ontwikkelaar wordt de community met een druk op de knop gerealiseerd. Er zijn verschillende modules beschikbaar, zoals een fotoalbum, discussieforum, nieuws, veelgestelde vragen, opiniepeiling, agenda en documenten. Ontworpen in dienst van Fundament All Media.

Wat?

Illustratie

Voor wie?

Diverse opdrachtgevers

Een afbeelding kan meer zeggen dan duizend woorden. En dat op een manier die je met woorden nooit zult bereiken. Een illustratie kan een tekst opfleuren, maar ook verduidelijken of van een subtiele invalshoek voorzien. De toepassingsmogelijkheden lopen sterk uiteen, van web- en tijdschriftartikelen tot posters of advertenties, al is het wel belangrijk om de juiste toon en stijl te vatten. Gelukkig kunnen we op dit gebied teren op onze uitgebreide ervaring en een breed arsenaal aan stijlen.